Собственикът на "Левски" Тодор Батков заяви при завръщането от Белгия, че звездата Гара Дембеле и Дарко Тасевски няма да бъдат продавани през зимната пауза.

"Няма да продаваме нито Дембеле, нито Тасевски. Ще направим известни промени през зимната пауза. Ще преотстъпим някои юноши в други клубове, ще има и продадени. Ще привлечем по-добри играчи", заяви Батков при завръщането от Белгия, където снощи "сините" паднаха с 0:1 от Гент и отпаднаха от турнира Лига Европа.

"През зимната пауза ще сглобим отбор, който да се обиграва за квалификации в Шампионската лига", добави Батков.

"Остава ни още един мач в групата. На всяка цена трябва да си върнем на Спортинг (Лисабон) за разгромната загуба", каза босът на "Левски".

"Това е, което можем. Доволен съм, но видяхте какво стана в нашата дясна зона. Само през първото полувреме имаше 6-7 пробива от там. Логично беше да има смяна. В края на краищата излязохме на тези нефутболни природни условия. Каквото за тях, такова и за нас. Снегът обаче отне нашето предимство. На 16 септември видяхте на мача в София, че сме по-технични от Гент. На този терен за каква техника да говорим. Продължаваме напред, имаме още 2 мача до края на годината. Трябва да бием Спортинг и заради коефициента. Нужни са ни точки", каза още Тодор Батков. /БЛИЦ