Тодор Батков похвали футболистите на “Левски” след победата с 3:1 срещу Славия в последния мач от есенния дял на “А” група. Адвокатът пропусна да изгледа успеха срещу Черно море за Купата на България миналата седмица, тъй като беше на преговори в Русия за евентуалното спонсорство с “Газпром”. Очаквано тази тема беше най-очакваната днес след двубоя на “Левски” със Славия.

“Газпром” е прекалено голяма компания, когато има нещо, ще ви съобщим. Трябва да се отнасяме с уважение, нещата вървят добре, но пак ви казвам, когато има нещо, ще го съобщим официално”, коментира Тодор Батков.

"За жалост вероятно няма да сме първи. Първите явно са прекалено добри. Нищо, има и втори полусезон. Двете точки, които загубихме от Локомотив мисля, че не са решаващи, но загубихме и двете дербита - с Лудогорец и ЦСКА. Не бива да забравяме, че нямам спомен кога за последно сме завършвали полусезона с толкова много точки. Това е шампионски график, но явно другите са много добри. Най-важните точки ги загубихме. Има втори полусезон. Стартираме от почти равни позиции ще видим как ще притече подготовката, ще има нови футболисти. Знаем къде са лагерите, приятелските мачове и така", допълни адвокатът.

"Заявих преди месец, че бихме поели този риск само ако имаме осигурени пари и готовност да приключим в рамките на 16 месеца. Не можем да си позволим да не е готова реконструкцията до май 2014. Знаете по каква причина, засега това е положението", каза Батков по повод предстоящия строеж на нов стадион./БЛИЦ

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА


КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА