Собственикът на "Левски" Тодор Батков похвали футболистите си за постигнатата класическа победа с 3:0 срещу Славия. Адвокатът каза още, че се надява утре Локо (Сф) да вземе трите точки от ЦСКА и шампионската титла да се реши в прекия сблъсък на "сините" с Лудогорец.

"Въпросът беше с колко ще победим. Не сме коментирали ситуацията за първия гол с Венци Стефанов. Той се върна през второто полувреме на трибуните. Имаше коментири, че според новите правила, трябва да се даде червен картон. Съдията можеше да зачете гола и да даде само жълт. Не знам, не мога да коментирам. Днес прочетох и разбрах името на съдията. Преди това не го знаех", коментира Батков след столичното дерби на "Овча Купел".

"Разбрах, че Лудогорец е загубил днес, интригата се възстановява. Важен ще бъде директният сблъсък между двата тима. Ще ми се по-добре да играем, ама при 3:0 какво да кажа", продължи босът на "сините".

"След няколко седмици ще се разберем за новия договор с Костов. Стоим твърдо зад него. Изпълняваме всичко. Договорът му е до края на сезона, има опция, която ще разгледаме през април. Ще ми се малко повече път да даваме на юношите, но моментът е напрегнат и има интрига. Имаме и лесни мачове на "Герена", в които ми се иска да играят и малките. Имаме уникални млади футболисти, особено набор 94", каза още Батков, добавяйки, че все още не може да бъде постигнато споразумение със Сержиньо Грийн за удължаване на договора му. Причината е, че холандецът иска много пари.

"Надявам се Локомотив (София) да победи ЦСКА и да бъдем еднолично на върха с Лудогорец. Надявам се, че така ще стане и титлата ще се реши между Лудогорец и "Левски", каза още Батков.