Собственикът на “Левски” Тодор Батков поздрави отбора след трудната победа над Локо (Пловдив) с 3:2.

“През първото полувреме след 15-ата минута бяхме неузнаваеми. След това удачни смени, Арс се поотпуши, дано да покаже по-добра игра за в бъдеще, видя се, че е таран, можеше и хеттрик да направи, ако не бяха го бутнали. Всичко е добре, когато завърши добре. Имаме още три мача за първенство и два за Купата. Сериозна подготовка, нов треньор, нов екип. Имах разговор с Арс, но той вече беше върнат в отбора, не съм го върнал аз. Не мога да кажа дали ще остане, нека треньорът опознае футболистите”, заяви Батков.

“Чакаме грешки на другите, оставаме в борбата за титлата, шансовете ни не са по-лоши от тези на Литекс или ЦСКА. Лудогорец ще ги погледаме още малко, симпатичен отбор са, вчера ги гледах, харесаха ми. Мога да потвърдя, че сме в добър диалог с премиера. Това ще е поредният клуб, на който той помага. Не мога да кажа нищо повече за новия основен спонсор”, добави още босът на “сините”.

“Съдийството на Таско с ЦСКА беше скандално. Не може в 3-ата минута при груб фаул срещу Тасевски нашият капитан да пита съдията защо не му е дал картон. Той му казва: “как да му дам, като е третата минута”. Ами ако ще и 3-ата секунда да е, това е игра. Подвикването на Таско към Жуниор Мораес е фамозно. Две явни дузпи за нас, едната при традиционна игра с ръка на Коце Стоянов. И другата, този смехотворен картон за симулация на Цветков, което си беше абсолютна дузпа. Не казвам, че “Левски” трябва да бие с дузпа, но не заслужавахме да бъдем посечени. И делегатът на двубоя, този там Коце ли е, какъв е, той му адвокатстваше по-пламенно от мен. После ми се обаждат президенти и ми викат: “И теб те наредиха, предупредихме те”. Нека ме режат, народът е срещу тях, най-много да ги отнесе от “Иван Асен ІІ”, завърши Тодор Батков./БЛИЦ