Тодор Батков сподели, че няма пречка Иван Цветков да играе в предстоящия мач на "Левски" с "Ботев" (Пловдив). Както е известно, опитният нападател беше обявен за ненужен на "Герена" след края на миналия сезон и подсили "канарчетата". Появиха се информации обаче, че Цветков няма да играе идната неделя, тъй като имало такава устна договорка между двата клуба.

"Не знам за такава договорка. Цветков е добър футболист. Някак си не подобава на "Левски" да иска той да не играе. Нека играе", каза Батков.

"Имаме силен отбор. Играем мач за мач. Срещу Черноморец не се представихме на висота. Мачът не ми хареса особено. Футболистите показаха някои неща в отделни периоди от срещата, но има какво още да се жалае. Имаше доста индивидуални греши", коментира адвокатът при излизането си от сградата на БФС, където се състоя поредната среща на клубовете от "А" група с Борислав Михайлов по повод телевизионните права върху футболното ни първенство.

"Притеснен съм за Жоао Силва и Опоку, защото очаквахме повече от тях. Определено обаче засега не успяват да се впишат. Може би им трябва време. Силва все пак го взехме 2 дни преди първия мач. Ще се адаптира. А и не беше играл официални мачове няколко месеца. Що се отнася до Опоку - футболист с качества, ще го видим", каза още Батков.