Тодор Батков заяви, че "Левски" няма да има проблем с получаването на лиценз за Европа през следващия сезон, въпреки огромните финансови затруднения. Босът на "сините" каза и какви са притесненията му. Батков говори днес на "Герена", където коментира и вечния враг ЦСКА.

"Имаме проблеми, през "Левски" минаха много футболисти, които не направиха почти нищо, но получиха доста пари, а има и още да плащаме на някои от тях. Няма да имаме проблеми с лиценза, въпреки че има доста дупки. Първо трябва да изчистим санкцията по феърплея. Надявам се да отпадне", каза Батков.

"Има забавяне на парите на футболистите в клуба, но другата седмица ще платим", увери босът на "сините".

"Притеснява ме това, че зачестиха мачовете ни без публика. Постоянно се срещам с Владо (б.р. - Владимир Владимиров-Гугутката), с Тони (Антон Калчев), с тръста, моля ви, престанете! Ако има някакви претенции към мен, не ги изразявайте така, защото страда клуба. Страдат и другите. Три мача без домакинство имахме досега, дербито с ЦСКА за малко да остане без публика. Това на никому не помага", каза Батков по повод прословутия плакат "УЕФА - мафия. Кажи „Да!" на расизма".

В заключение Батков похвали работата на Георги Иванов-Гонзо и представянето на ЦСКА. "Все повече изграждаме игрови облик. Трябва ни време и някои попълнения. Не мога да не бъда доволен, но може и по-добре. Първенството е много оспорвано и интересно. ЦСКА се откроява с точков актив. Това, което ми прави впечатление е, че показват невероятна упоритост и печелят мачове с голове в последните минути. С тях ни предстоят три мача и ще видим какво ще стане", завърши Батков.

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите