Един от титулярите на "Левски" вече прави планове за бъдещето си, тъй като му е пределно ясно, че няма да остане на "Герена" след зимната пауза. БЛИЦ разбра, че защитникът Аймен Белаид започнал да проучва вариантите за продължаване на кариерата си.

Не е тайна, че тунизиецът не влиза в сметките на считания за бъдещ нов треньор на "сините" Димитър Димитров-Херо. Белаид е неизменна част от схемата на Георги Иванов-Гонзо, но се представя колебливо и с нищо не доказва, че е класен бранител, който ще е полезен на отбора за бъдеще. В един от последните мачове бившият играч на Локомотив (Пловдив) дори изработи дузпа за противника. При гостуването в Хасково Белаид изпусна ветерана Недялко Хубенов, а след това го фаулира в наказателното поле, което доведе до почетен гол за домакините в срещата, която "Левски" спечели с 4:1.

Белаид и още една дузина футболисти ще бъдат разкарани от "Герена" през зимата, когато ще се гради изцяло нов отбор. Тунизиецът пък желаел да си намери клуб във Франция, но на този етап нямал оферти. Защитникът бил отворен за предложения и тепърва ще преценява къде да продължи.
 
Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите