Собственикът на Левски Тодор Батков разясни случая около трансфера на Живко Миланов в швейцарския Аарау.

“Той не е пропаднал, просто се получиха разминавания при преговорите. Живко е заявил, че проби няма да минава, тъй като е капитан на шампиона на България, национален състезател е. Някак си не му отива да минава пробен период в последния в първенството на Швейцария. Все пак при дадени обстоятелства може да се стигне до споразумение“, каза Батков по време на церемонията по откриването на кафе-клуба на Централния фенклуб на Левски.

“Имаше разминавания около Зе Соарес при медицинските му прегледи. След като го върнаха от Украйна, го прегледаха трима независими професори – двама германци и един българин. Мисля, че всичко е уточнено и той ще замине за Украйна”, допълни босът на Левски.

“Имах много работа в края на миналата година, а и имах проблеми със здравето, което не е тайна. Ето обаче, че днес бях с феновете. Казах им, че бих приел упреци и критики, но не приемам начина, по който го правеха. Тези дни на криза и най-важно да се грижим за оцеляването на клуба. Трябва да се плащат заплати и други разноски. Не мислете, че това е лесно. Въпреки кризата, смятам, че Левски е единственият европейски клуб в България. Що се отнася до спортно-техническите решения в тима, винаги провеждам разговори с Гонзо и взимам съвети от него. Нямам други съветници", разясни още Батков./БЛИЦ