Един от акционерите в Пирин Петър Байкушев, който бе изхвърлен от управлението на клуба, заяви, че не знае какво ще се случи на общото акционерно събрание. То ще бъде на 14 януари.

"В Пирин трябва да се въведе ред. Аз не мога да кажа какво ще се случи на общото събрание, тъй като не управлявам клуба и бях изхвърлен от неговото управление по най-позорния начин. Нали феновете от половин година повтарят, че имат готов вариант за инвеститор, само ние да им дадем акциите. Сега, когато притежават мажоритарния пакет акции, къде е този инвеститор? Вместо това клубът постоянно трупа задължения, към футболисти и треньори, с месеци не са плащани осигуровки има и публични задължения", коментира Петър Байкушев.

При тези задължения на клуба, Петър Байкушев отхвърли възможността неговата група, позната повече като групировката "Г-15", да вземе акциите от феновете и да изчисти старите натрупани през последните месеци на изминалата година задължения, пише e-79. В града се появиха и такива слухове, че сдружението "Бъдеще за Пирин" ще предостави своите акции, които представляват 54,5% на групата на Петър Байкушев, ако дотогава не се намери инвеститор. /БЛИЦ