Левски е готов да гостува на Миньор в Перник, ако стадионът на домакините отговаря на лицензионните изисквания на БФС, заяви изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков. "Направихме запитване до БФС къде ще е мачът. Все още нямаме отговор. В името на феърплея ние не възразяваме да играем в Перник, ако стадионът отговаря на необходимите условия", каза за БТА Баждеков.
 

"Ние искаме само домакините да гарантират охраната и сигурността на отбора и на феновете ни. Омръзна ми след всяко гостуване да се налага да ремонтираме автобуса. Появиха се информации, че едва ли не Левски е причината мачът да не се играе в Перник. Ние не се страхуваме да гостуваме където и да е в България. При всички случаи ние ще се съобразим и ще играем където реши БФС", допълни шефът на “сините”.


"На този етап ние сме най-ощетени от цялата ситуация, защото ще трябва в последния момент да организираме нещата около лагера преди този двубой. Вече сме резервирали хотел в Кюстендил. Феновете ни пък не знаят откъде да си закупят билети", завърши Баждеков.

По-рано през деня стана ясно, че БФС може и да разреши двубоят да се състои в Перник при изпълнението на две условия. Драмата около града домакин на срещата ще се изясни към 17,00 часа след нов оглед на лицензионната комисия./БЛИЦ