Финансовият директор на "Левски" Константин Баждеков заяви, че "сините" ще домакинстват на "Георги Аспарухов" през втората част от шампионата в "А" група. С думите си той потвърди новина на БЛИЦ от декември месец, когато съобщихме, че въпреки ремонта на "Герена" "Левски" ще продължи да играе домакинските си мачове там.

"За нас наличен проблем няма. Нищо не може да ни попречи да играем на нашия стадион. Това е желанието ни и по всяка вероятност така и ще стане. Ремонтът не ни притеснява. Ние сме играли дори и европейски мачове на съоръжение, което е било не съвсем изцяло в завършен вид, така че не сме притеснени”, заяви Баждеков.

“Иначе имаме и рамково споразумение с Националния стадион "Васил Левски", така че бъдете спокойни - няма да останем без стадион. В близките дни ни предстои да изпратим писмо до Общинската комисия за лицензирането на "Герена". Повтарям, че не смятам, че ще имаме каквито и да било затруднения”, допълни финансовият директор на “Левски”.

Не коментирам темата "Газпром". За нея можете да питате Иво Тонев и г-н Батков, който обаче не е в България", допълни Баждеков.