Финансовият директор на „Левски“ Константин Баждеков заяви, че вчера футболистите са взели заплата. Както е известно, клубът дължеше по две възнаграждения на играчите, едно от които вече е платено.

"Вчера платихме заплати на футболистите, а днес правим същото и с нашите служители. Когато Левски забави плащанията става събитие. Вие коментирайте... Досега не се беше случвало, но пак ви казвам, ако само ние имаме проблеми, добре. Другите също имат затруднения. Хубаво е, че днес се срещнахме със Съдийската комисия. Добре ще е да се виждаме и с другите комисии, за да се върши по-добре работата и футболът да върви напред", заяви директорът.

Баждеков призна, че разходите за дербитата на стадион "Васил Левски“ са доста големи, а и липсва атмосферата, която предлагат клубните стадиони. "Ние си имаме правилник. Премии за Купата на България се получават само ако я спечелим. Този мач ще е първото полувреме от две срещи, тъй като има и реванш. Мачовете между двата отбора на Националния стадион не предвещават някакво домакинско предимство. Надявам се да сме готови за мача. Вярвам, че спортните хора си вършат добре работата", каза още Баждеков./БЛИЦ