„Левски” прави всичко възможно да навакса със заплатите на своите служители. Поради финансовата криза „сините” имат забавяне на възнагражденията на треньорите в школата, а те от своя страна се готвят за стачка.

Финансовият директор на „Левски” Костадин Баждеков коментира пред БЛИЦ, че вчера е имало разговор с треньорите в ДЮШ и те са били информирани, че през следващата седмица ще получат възнагражденията си.

„Всички в клуба са наясно, че ръководството прави всичко по силите си, за да бъдат наваксани забавянията на заплатите. Положението е тежко в момента, но опитваме да оправим нещата и другата седмица да бъдат изчистени част от задълженията”, довери Баждеков пред БЛИЦ.

Финансовият директор на „Левски” сподели още, че тимът ще компенсира по някакъв начин притежателите на сезонни абонаментни карти. Закупилите си такива преди началото на кампанията са недоволни от това, че вече четири домакински мача на тима са пред празни трибуни и те не могат да ползват това, за което са платили. Днес от 17:45 часа "сините" излизат срещу Берое на своя стадион, като мачът отново ще мине без фенове на трибуните.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ


Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите