Финансовият директор на “Левски” Константин Баждеков заяви, че “сините” трябва да приемат всякакъв жребий, ако искат да спечелят Купата на България. Столичани ще се изправят срещу Черно море в осминафиналите на турнира, като първия сблъсък ще бъде на 1 или 2 декември, а реваншът е на 15 или 16 декември.


"Какъвто е жребият, такъв е. Ако искаме да спечелим купата, трябва да преодолеем всеки съперник", каза Баждеков.


"Жребият можеше да е по-лек, можеше и да е по-тежък. След като “Левски” иска да спечели тази купа, трябва да победи всеки съперник. Надявам се да се получат оспорвани мачове и “Левски” да продължи", допълни директорът.


"От сега да говорим, че няма да има мач, е несериозно. В момента такъв е регламентът и ние трябва да се съобразяваме. По-добре щеше да е вторият мач да е в София, защото нашият терен разполага с отопление, но това е жребият и ние трябва да подходим с оптимизъм. Ще информираме нашите привърженици за билетите. Зависи дали ще се предава мачът по телевизията. Ще направим всичко възможно нашите привърженици да подкрепят отбора, както винаги са го правели", коментира Баждеков теренът на Черно море и дата на реванша.