Финансовият директор на "Левски" Константин Баждеков заяви, че целта пред отбора е дубъл. Шефът се извини и на феновете за представянето на отбора като изрази надежда с шампионската титла и с купата на България футболистите да се реваншират пред тях.

"Когато останахме четири отбора, трябваше да играем с един от останалите три. За съжаление отново сме домакин в първия мач срещу Локо (Сф). Явно така ни е писано. Ще се постараем да решим всичко преди реванша", коментира Баждеков жребия.

"Радвам се, че имам възможност да бъда на жребия за полуфиналите. През последните дни към нас имаше много критики, повечето от тях с основание. Но искам да ви уверя, че всички в "Левски" се стремят нешата да се стабилизират. Всеки, който работи, допуска грешки. Сигурен съм, че и във вашите редакции, в медиите, които представлявате, има такива периоди", добави шефът.

"Искам да се извиня, ако това ще компенсира в някаква степен нервите, които изхабиха всички, които обичат "Левски". Да се надяваме, че с това продължаване в турнира ще настъпи промяна и един нов период в представянето на отбора.

Винаги сме заявявали желание и амбиция да спечелим купата на България и шампионската титла. В едното сме на второ място, в другото имаме шанс да се пробваме да я спечелим. Ако не бяхме между тези четири отбора, нямаше да имаме шанс, от който ще се опитаме да се възползваме.

Благодаря на нашите фенове, че продължават да подкрепят отбора, те обичат Левски, а не Илиан Илиев или Баждеков", каза още Баждеков.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ