"Левски" и Локомотив (София) се паднаха един срещу друг на 1/2-финалите за Купата на България. "Сините" ще домакинстват на "железничарите" в първия мач, който ще бъде на 17 април от 17:45 часа. Реваншът е на 24 април от 15:30 часа. Представителят на Локо (Сф) на церемонията по тегленето на жребия Георги Марков обяви, че "Левски" ще гостува в "Надежда", а не в Своге.

"Стадионът ни ще получи лиценз другата седмица, така че чакаме "Левски" в "Надежда", а след това с Венци Стефанов ще се срещнем на финала", оптимист е Марков, отвръщайки на боса на Славия, който секунди по-рано си пожела "Левски" на финала, отписвайки рано-рано Берое. Именно селекцията на Петър Хубчев се падна срещу "белите" на 1/2-финалите.

Славия е домакин в първата среща на 18 април (четвъртък) от 15:30 часа, а реваншът на 24-и ще бъде на стадиона под Аязмото от 17:30 часа.

Както е известно, на 1/4-финалите "Левски" отстрани Литекс, а Локо (Сф) се справи с ЦСКА след сериозна съдийска подкрепа от рефера Калин Людмилов. Славия пък надделя над Миньор (Перник), а Берое елиминира без проблем Пирин (Гоце Делчев). 

Финалът за Купата на България ще се играе на 15 май.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ