Изпълнителният директор на “Левски” Константин Баждеков призна, че очаква хубави мачове с Литекс на 1/4-финалите на турнира за Купата на България. “Сините” и “оранжевите” бяха противопоставени от проведения днес жребии.
 
“Имаме качествата, за да преодолеем Литекс и да спечелим този турнир. Такъв ни е късметът за жребия. Повечето отбори не искаха да им се паднем, но все трябваше да играем с някой. Литекс е силен отбор, имат добър терен и стадион. Ще станат хубави мачове. Нека по-добрият да победи, но аз се надявам това да е “Левски”, коментира Баждеков.
 
“Не искаме мачовете да почнат на 24 февруари. Виждате, че условията за футбол не са добри. Всички видяха какво беше в последните кръгове. Нашето желание е да се играят по-късно мачовете. Мисля, че могат да се намерят варианти, когато започне първенството”, обяви изпълнителният директор на “сините”.
 
Константин Баждеков коментира и проблема със стадиона, на който “Левски” ще домакинства през пролетния полусезон заради предстоящия ремонт на “Георги Аспарухов”.
 
“В момента преговаряме с националния стадион “Васил Левски”. Имаме информация, че след мача ни с ЦСКА, ще излизат в реконструкция, така че в началото ще играем на “Васил Левски“. После предполагам, че ще играем на нашия стадион”, обяви Константин Баждеков.