Две дербита ще има в четвъртфиналите на турнира за Купата на България. "Левски" ще се изправи срещу Литекс, а ЦСКА среща Локомотив (София). Това отреди тегленият жребий, благодарение на който Берое или Пирин (Гоце Делчев) ще стигнат до полуфинал. Четврътата двойка е Миньор - Славия.

На жребия клубовете не се разбраха за датите на мачовете за Купата. Предложението от организаторите бе първите двубои да се изиграят преди старта на пролетния дял на "А" група - на 24 февруари. Това обаче не се хареса на клубовете, които отказаха.

Изпълнителният директор на “Левски” Константин Баждеков изтегли съперника на "сините" - Литекс. Първата среща ще е в София.

ЦСКА пък ще се изправи срещу Локомотив (София). "Армейците" гостуват в първия мач, но все още няма яснота къде ще се играят двубоите

Победителят в турнира през 2010 г. Берое изтегли за съперник Пирин (Гоце Делчев). Последният сблъсък противопоставя тимовете на Миньор (Перник) и Славия, а “белите” ще се борят до псоледно за трофея навръх 100 годишния си юбилей.

1/4-финали за Купата на България:

Берое - Пирин (Гоце Делчев)

“Левски” - Литекс

Локомотив (София) - ЦСКА

Миньор (Перник) - Славия