Нападателят на “Левски” Базил де Карвальо вкара един от головете при успеха с 2:0 над Берое. Той бе и в основата на другото попадение, а след срещата изрази задоволство от спечелените три точки.

"Щастливи сме, тъй като в последния мач с Монтана (0:0) играхме много лошо. Тогава ни се случиха много лоши неща и не трябваше да допускаме същата грешка", заяви стрелецът след края на двубоя.

"Труден мач, Берое играха добре, но най-важни са трите точки. Във футбола понякога се случва да пропуснеш, но все пак вкарах един гол, щастлив съм. Това попадение ни успокои, сряда играем с Пирин и там също трябва да вземем трите точки", каза още голмайсторът на “сините”.

"Четири точки са нищо, Лудогорец ще греши до края. След днешния мач с Литекс, след това играят с ЦСКА. Сигурен съм, че ще бъдем шампиони, трябва да играем агресивно срещу големите отбори, както в реванша за купата с Литекс. Вярно, че загубихме, но поне играхме мъжки. Вярвам, че ще сме шампиони, все пак има още 10 мача", завърши нападателят на “Левски”.