Талантът Томи Костадинов е поредното ново попълнение на Литекс. БЛИЦ разбра, че по-рано днес юношата на ЦСКА е подписал договор с клуба от Ловеч. Роденият на 15 март 1991 година атакуващ халф ще стартира зимна подготовка с "оранжевите".

Снощи БЛИЦ първи ви информира, че Костадинов разтрогна договора си с ЦСКА след скандал и е пред трансфер в Литекс. Офанзивният халф прибягнал до услугите на адвокат и след жестока разправия успял да скъса контракта си с "червените". През последните месеци Костадинов игра под наем във втородивизионния Чавдар (Етрополе), а преди това ЦСКА го беше преотстъпил и на Бдин (Видин). Халфът е младежки национал във формацията на Михаил Мадански и минава за един от бъдещите таланти на България.

Костадинов се превръща в четвъртото попълнение на Литекс за тази зима. По-рано шампионите привлякоха Васил Божиков от Миньор (Перник), Илко Пиргов от Черно море и Галин Иванов от Славия. Към "оранжевите" се очаква да се присъедини още един от състава на "моряците" - Росен Колев, за което БЛИЦ първи ви информира.