Треньорът на Жилина Душан Радолски се прочу на пресконференцията преди утрешната среща от турнира за Купата на УЕФА с Левски, заявявайки, че Димитър Бербатов е легенда на "сините".

"Левски е голям отбор. Знам, че Георги Аспарухов е играл в този клуб, както и Димитър Бербатов, който сега е в Англия. Те са легенди", изцепи се Радолски.

Утре от 19:30 часа той ще дебютира с Жилина в Европа, когато словаците излизат срещу Левски на стадион "Георги Аспарухов" в мач реванш от първия кръг на турнира за Купата на УЕФА. В първата среща двата отбора завършиха 1:1 и предстои да определят кой ще се класира в групите на втория по значимост клубен турнир на Стария континент.

"Ако утре не допуснем гол, имаме добри шансове да продължим в групите на УЕФА. Към момента няма да обявявам титулярната си единайсеторка. Утре ще я разберете. Амбицирани сме и се надяваме да излезем крайни победители от сблъсъка с Левски. Не се страхуваме от тях. Все пак, ако загубим от Левски след това ще ви пожелая успех", каза още Радолски.

"Всички очакват от мен коренно да променя играта на отбора. Тръгнал съм по този път и много искам да го направя. В София трябва да покажем по-добра игра в сравнение с мача с Дубница от първенството. Все пак в Европа нивото е по-високо от това в Словакия", завърши Радолски, който пое Жилина преди няколко дни и дебютира в местното първенство с домакинска победа 3:1 над Дубница. /БЛИЦ