Отборът на Банско се сдоби с 30 топки от серията „Танго 12“, с които се игра на европейското първенство миналата година. Пратката пристигна от Германия и е част от набора пълна спортна екипировка на „Адидас“, в която ще се облекат футболистите и треньорите на ”козлите”.

Клубът от най-актуалния български зимен курорт няма да даде нито лев за новата премяна, тъй като пристига по поръчка на Димитър Бербатов, който ги подарява на отбора, воден от близките му приятели Александър Томаш, Косьо Мирчев и Тодор Кючуков, пише в. “Струма”.

Звездата на Фулъм е закупил два комплекта екипи, които са в традиционните за клуба цветове - бордо и резервните в бяло. Изработени са по най-съвременна технология и с най-актуалните материи. Същите артикули ползват грандовете Реал (Мадрид), Челси, Байерн, Милан. Очаква се банскалии да презентират екипировката в дербито срещу съседите от Пирин (Рз) на 31 август. Дотогава отборът от ски центъра ще износва производите на италианската Errea, с която игра през последните 4 сезона в „Б“ група.

От щаба на “козлите” обявиха, че и за в бъдеще ще разчитат на сътрудничеството си с фирмата от Апенините. Можем само да изразим благодарността си към Митко Бербатов, който прави жест към клуба, а не към отделна личност. Това наистина значи много за нас. Такъв жест на съпричастност няма цена. Що се отнася до заплатите в Банско, ние имаме свой бюджет, в който са калкулирани и нямаме никакви проблеми с превеждането на възнагражденията, коментираха от клубното ръководство.