ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НА БУКМЕЙКЪР ТУК!

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов обяви категорично, че няма да приеме оферта за пост в централата, който да е различен от президентския.

Пред БНР Бербатов отговори на напусналия екипа му и също кандидат за шеф на футболната централа Георги Градев, който загатна, че ще покани него, Стилиян Петров и Мартин Петров в екипа си. Останалите с амбиции за шефския пост в БФС засега са Христо Крушарски и Илиян Стоянов.

“Няма как да бъда вицепрезидент на някой от другите кандидати, ако стане президент. Няма как да бъда вицепрезидент на тези хора, които са ми опоненти. Аз си имам екип и не мога да тръгна срещу тях и да им кажа “оправяйте се” и да отида работя с някой друг, който е бил срещу мен.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Няма как да се случи. Аз си имам екип, знам с какви хора работя и сме тръгнали от първия ден заедно и вече три години показваме постоянството в тази битка. На моменти е толкова мръсна, черна и гадна, че повечето хора отдавна да са се отказали”, каза Бербатов.

“В един екип винаги ще има някакви разногласия. Не всички могат да се харесват и обичат, а да гоним общата си цел. Напълно нормално. Според Градев има хора, които не заслужават да бъдат в екипа ми, но аз съм си избрал кои хора да са около мен.

Всеки може за всеки да каже някакви неща. От тук нататък не ми се иска хората, които ще сме кандидат президенти да се плюем и нападаме, защото аз лесно мога да изпадна в същата ситуация и да почна да говоря срещу другите и имам много неща да кажа, но не е това целта. Трябва да се обединим около задачата да се проведе един прозрачен конгрес”, добави още Бербатов.