Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров пристигнаха на Националния стадион „Васил Левски“, за да изгледата мача на „лъвовете“ с Литва от Група C на световните квалификации за класиране на Мондиала в Катар през 2022 година.

„Представихме се добре срещу Италия, дано и днес също да го направим“, каза Стилиян Петров и сподели как се чувстват той и двамата му бивши съотборници в националния отбор отново на мач на България: „Супер, без напрежение“.

„Мина нашето време. Преди влизахме на стадиона, сега се качваме. Сега се движим по други пътища, но трябва да подкрепим отбора след доброто представяне срещу Италия и сега се надяваме момчетата да се справят добре“, сподели Бербатов и добави във връзка с битката за президентския пост в БФС срещу Борислав Михайлов: „Не мисля, че има какво да си казваме, ние ще подкрепяме отбора. Ясно е, че всеки си има негови идеи, така че лицемерие и говорене зад гърба на са ни нужни. Зависи от ситуацията, но винаги има неприятни моменти, заради въпросите ви нещата стават така, че да не си казваме нито едно здравей, но това се случва когато има надпревара за даден пост. Винаги има такива жертви, за съжаление“, каза още Бербатов.

„Доста трябва да се работи. От време на време показват някакви проблясъци. Трябва доста работа и доста преструктуриране, но всички сме тук, за да подкрепяме отбора и се надяваме, че ще дойде момент, в който отново ще започнем да играем по-постоянно“, заяви пък Стилиян Петров.