Димитър Бербатов се яви в Районната прокуратура в София, след като е бил призован във връзка със сигнала срещу Борислав Михайлов. 

Както е известно, в понеделник и президентът на БФС беше разпитан. Тогава Михайлов категорично отрече обвиненията за оказван натиск на клубове, отправени от Бербатов и екипа му, като обясни, че се е явил в прокуратурата заради "нелепи сигнали". 

Борислав Михайлов с първи коментар пред БЛИЦ за разпита в прокуратурата!

"Вие чухте, когато един представител на отборите говори публично. Излезе и каза за какво става въпрос. И ние сме тук, за да добавим по тази тема. Помолиха ни да дойдем в прокуратурата, напълно нормално. Ще кажем това, което са ни казали клубовете. Оттам нататък вече зависи от хората, които ще работят по това нещо", каза пред БНТ Димитър Бербатов преди да влезе на разпита.  

"В крайна сметка клубовете искаха помощ, ние можехме да откажем или да се опитаме да помогнем, което и направихме", добави бившият голмайстор. 

"Всички губим от случващото се. Кой иска да се занимава с такива неща? С цялото ми уважение, разбира се, и да идваме, и да говорим по сигнали. Абсолютно разочароващо за всички, които сме въвлечени в това нещо. Това е последното нещо, което исках да се случва. Но в един момент, когато даден отбор, дори един да е, само той помоли за някаква помощ, трябва да се опиташ да му помогнеш, а не да казваш "съжалявам, нищо не мога да направя". Затова се опитваме да помогнем", добави Бербатов.