ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

„Искам всички, които са кандидати за президенти, да се съберем. Искам да има диалог между нас. Да има диалог и с държавата. Ще инициирам среща с Николай Денков, с Мария Габриел и със спортния министър Димитър Илиев“, заяви Димитър Бербатов на пресконференцията в БФС, на която присъстваха още Петър Величков, Борис Станков и водещият Найден Тодоров.

Както е известно, минути преди това Бербо официално обяви, че ще кандидатира за президентския трон. 

„Постоянно вървят слухове, че има разкол между мен, Стилиян Петров и Мартин Петров. Не, няма. Ние сме заедно и тримата ще сме президенти. Държа на приятелите си и няма как някакви приказки да ни разделят и да всеят раздор между нас.  

Ние си правим мини конгрес. Гласуваме за решенията. Понякога има разминавания, има повишаване на тона, несъгласие. Но после се стига до консенсус. Това е нормално. Ненормално щеше да бъде, ако бяхме на едно мнение. Всеки има своите плюсове и минуси, ние сме си един вид коректор на нас самите. Аз ще бъда лицето - решено е, така сме се разбрали. Но всеки от нас е президент и съм доволен, че така си допадаме.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Всеки е надут в очите на някой друг. Сигурно и децата ми така ми мислят, когато им се карам. Аз обаче никога няма да кажа нищо лошо за нито един от кандидат-президентите. Отново ще подчертая, слухове винаги ще има. Това ме кара да се усмихвам“, заяви още Бербатов.

"Аз гарантирам, че никой няма да каже лоша дума за някой от кандидат президентите. Това няма да се случи под никаква форма. Ние ще сме фокусирани върху нашата програма", уточни Бербо.