Капитанът на националния отбор Димитър Бербатов обяви, че в тима няма разделение на млади и стари. Нападателят на Манчестър Юнайтед допълни, че очаква два трудни мача и победи срещу Кипър и Грузия.

“Какво да очаквам от двубоите с Кипър и Грузия. Очаквам шест точки. Да изиграем с настроени и желание двата оставащи мача. В отбора има много млади момчета, за които тези срещи ще са от полза. Какви разговори да водим с тях, понякога по-младите помагат на по-старите”, заяви Бербо.

“Мъри ще даде на младите момчета шанс за изява и от тях си зависи дали ще го използват добре. Съмнявам се другите отбори да ни помогнат да се класираме, но все пак се надявам. Кипър е  добър отбор, но вече го победихме веднъж. Сега пак можем да спечелим, но нека да говорим след мача”, допълни капитанът на националния отбор.

“Може би, понякога напрежението пречи да покажеш най-доброто от себе си. Сега напрежение няма. Въпреки това смятам, че мачовете ще бъдат трудни, ще има остри битки. Имаме качествата да вземем шест точки в тези два мача. Всички мачове трябва да играем за победа. Съжалявам, че не успяхме да победим във всички двубой, ако ги бяхме спечелили сега шансовете ни за класиране щяха да бъдат големи. Претенциите ни са високи, но ако не спечелим, шансовете напълно изчезват", обяви Димитър Бербатов./БЛИЦ