Капитанът на националния отбор Димитър Бербатов сподели след завръщането от Кипър, че през цялото време в самолета е мислил какво да каже пред журналистите. 

”Загубата не е срамна, на този момент сме по-слаби от Кипър, но от нея боли. Не може да се сърдим на младите. Не може да викаш и да се караш на момчета, които правят дебют. Дано се научат треньорите ни да работят по-правилно с младите. Трябва да се работи с тях, да ги научат как се застава, как се покрива”, сподели звездата на тима.

На въпрос дали не трябва да натурализираме защитници Бербо отсече: “Кои, пияниците, които идват да ритат тук ли? Това не е сериозно”.

”Ако срещу Грузия няма хора на трибуните, ще ги разбера. И аз да бях зрител, и аз не бих се подкрепил. Вече трябва да се притесняваме и срещу Грузия, такива времена настъпиха. Уж играем в добри отбори, а нищо не става. Има подобрение в играта ни. Мъри върши работа, опитва се, учи, но това е дълъг процес. Имахме хубави положения в началото, обаче като ни вкарат 1 или 2 гола, всичко се проваля”, завърши Бербатов./БЛИЦ