Капитанът на националния ни отбор Димитър Бербатов вкара хеттрик при победата с 6:2 над Грузия.

"Не трябва да се заблуждаваме. Днес другият отбор не игра нищо, те бяха дошли на почивка. При нас имаше насторение, но и в днешната среща се видя, че имаме проблеми. Те не могат да се решат за няколко месеца и не могат да се решат от един човек. Трябва всички да работим заедно. Към момента не виждам светлина в тунела", заяви Бербатов.

"Не съм песимист, реалист съм. Трудно ще отидем на европейско. Трябва да намалим очакванията - имаме добри футболисти и добър потенциал, но не сме супер футболисти. Трябва да си видим грешките, да анализираме ситуацията. Нямаме качествени футболисти на всеки пост. Онзи ден бях на мач на ЦСКА и щях да заспя, не става така. Направо ми се повдига като чета разбирачите - актьори, мактьори, водещи", продължи Митко.

"Хората трябва да са наясно и да нямат големи претенции към нас. На момента толкова си можем. Не може три коня да дърпат каляската", добави още Бербо.

"За празните трибуни не виня публиката. И аз да съм и аз няма да ходя. Това е нормално. Дават срещата по телевизията и хората си седят у тях, на топло", каза още Митко. /БЛИЦ