Треньорът от школата на Берое Господин Мирчев прие ново предизвикателство като наставник на мъжкия тим на Верея (Стара Загора) в Югоизточната „В“ група и напуска „зелените“. Той ще остане в Берое до 30 юни, а от 1 юли ще започне новата си работа, за когато е предвидено да изведе тима за първа тренировка от лятната подготовка на клубния стадион "Трейс Арена". Досега Мирчев ръководеше родените през 1997 г. беройци в Елитната юношеска група до 17 години, а преди сезон води родените през 1994 г. беройци и ги класира в Елитната юношеска група до 19 години.

Господин Мирчев е роден на 29.06.1973 година в Ямбол. Възпитаник е на школата на Тунджа (Ямбол), където записва първите си срещи в мъжкият футбол. След това се състезава последователно за „Левски“ (София), Академик (София), Олимпик (Тетевен), Берое (Стара Загора). След това продължава кариерата си зад граница. С Вентспилс (Латвия) е вицешампион. Футболната си кариера приключва в Пла де на Теса (Испания). Именно в този тим стартира треньорската си кариера, като първоначално води децата на клуба, а в последствие и представителният тим. Преди да се завърне в родината е начело на мъжкият отбор на Санта Моника (Испания).

От 2011 година работи в школата на Берое. През сезон 2012/2013 е финалист в турнира за Купата на БФС с набор 95, а няколко месеца по-късно убедително вкара юношите старша възраст в Елитната група до 19 години. От лятото на 2013 година е начело на родените през 1997 година, които се състезават в Елитната група при младшата възраст.

Ръководството на Берое благодари на Мирчев за съвместната работа и му желае успехи в бъдещата кариера.