Берое е на крачка от разтрогване на договора си със Серкан Юсеин. Причината е, че 26-годишният халф напоследък симулира контузии и не общува с треньорите и останалите играчи.

Юсеин заигра при заралии през лятото на 2021 г., като първоначално беше под наем от Лудогорец. Година след това разтрогна с „орлите“ и отново подписа със старозагорци, но вече като свободен агент. Той има договор с клуба до края на сезона, но може и да не го изпълни докрая. От началото на сезона халфът е участвал в 23 мача, в които има 1 гол и 3 асистенции.

„Вече се провеждат разговори за бъдещето на Серкан Юесеин. В последно време той непрекъснато симулира контузии, не стиска зъби и не общува. Това е достатъчно показателно доколко е ангажиран в тренировките“, коментира председателят на „Сдружение за подкрепа на футбола Берое“ адвокат Светослав Миневски.

„И при Калоян Кръстев може да има новини около бъдещето му. Само 4-5 са състезателите с изтичащи договори. Съставът ни за следващия сезон е кадрово обезпечен. Запазим ли и треньорски екип отборът за догодина ще е вече сработен“, добави юристът пред „Тема Спорт“.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023