Изпълнителният директор на Берое Стелиян Попчев обяви, че клубът ще подпише в сряда с нов централен защитник. Той също така обяви привличането и на юношата на старозагорци Денислав Станчев. Заралии са постигнали договорка с ЦСКА за трансфера и на Йоан Бауренски.

„Подписахме с Денислав Станчев. Централен защитник очакваме да се появи утре на първата тренировка, с когото сме договорили параметрите, но трябва да премине медицински прегледи преди да подпише“, каза Попчев при гостуването в предаването „Инфо Зона“ на телевизия „Стара Загора“.

„Имаме принципна договорка с ЦСКА за трансфера на Йоан Бауренски“, информира Попчев. 

„Очакваме да се финализира в следващите дни", добави директорът в клуба от Стара Загора.

21-годишният халф Бауренски се очаква да започне подготовка с Берое в сряда, когато Николай Киров ще събере футболистите си за първото занимание за годината.

"Имаме договорка Калоян Кръстев да остане и през втория полусезон, но нещата между ЦСКА и футболиста трябва да се изгладят чисто финансово. Искаме всичко да стане до края на седмицата", добави Попчев.

Той не разкри името на защитника, с който Берое ще подпише. Денислав Станчев за последно игра в Добруджа. В кариерата си е бил още във Верея, Локомотив (София) и Литекс.

"С Луизиньо и Траоре сме в процес на преговори за прекратяването на техните договори", каза още Стелиян Попчев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023