ЦСКА да забрави за Венцислав Христов! Това категорично обявиха от настоящия му клуб Берое, заявявайки, че за тях този трансфер вече е затворена страница. Под Аязмото са ядосани на Александър Томов, който не спира да твърди как щял да привлече Христов на "Армията". И всичко това бившият политик прави, след като на няколко пъти не спази срока и така и не намери пари, с които да купи нападателя и да го осигури на Стойчо Младенов.

Ръководството на Берое и днес излезе със становище по сагата с Венци Христов. Старозагорци са твърди в намерението си да търсят неустойка за неспазения от ЦСКА договор, който беше подписан в средата на януари. И след като Берое изпързаля Томов, сега той ще трябва да плати 30 000 лева компенсация на клуба на Венци Христов.

Цялото изявление на Берое:

Ръководството на ПФК „Берое“ се обръща към всички, които продължават да спекулират с евентуален трансфер на футболиста Венцислав Христов в ЦСКА с напомняне, че преди 5 дни клубът официално обяви позицията си по казуса и към днешна дата тя остава непроменена.

Заявяваме категорично, че „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД не изпълни своите ангажименти към “Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора“ ЕАД, както бе записано в договорa между страните. Съгласно клаузите на договора “Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД дължи неустойка в размер на 30 000 лв. и ние смятаме да защитим правата си.

Уточняваме, че нови преговори не са водени и за нас този трансфер е затворена страница!

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА