Какво се случва с Венцислав Христов и в крайна сметка дали изобщо ще заиграе в ЦСКА? Това е въпросът, който не спират да си задават феновете на "червените" и през днешния ден. Привържениците на Берое също се вълнуват за бъдещето на 25-годишния нападател, надявайки се той да продължи да ги радва с изявите си. И нищо чудно това да се случи и Христов да остане и през пролетта на разположение на Петър Хубчев.

Днес беше крайният срок "червените" да платят за нападателя и Стойчо Младенов най-после да го има в състава си. Александър Томов и компания обаче не спазиха договорката, като под Аязмото все още ги няма въпросните близо 600 хиляди лева. Следователно и Христов не тръгна към лагера на "армейците", въпреки че е само на 60 и няколко километра от базата на ЦСКА в Турция.

Томов за пореден път излъга, след като пак не спази обещанието, че ще преведе парите на старозагорци.

БЛИЦ разбра, че на няколко пъти днес босът на ЦСКА е имал разговори с хора от ръководството на Берое, които е помолил за нова отсрочка. Дали обаче на старозагорци и на самия Венци Христов няма да им писне накрая? Мениджърът на нападателя - Милен Георгиев, също е разочарован от несериозното отношение на Томов. Именно заради обещанията на бившия политик и възможността да заиграе в ЦСКА, Христов вече отхвърлил няколко оферти. Нападателят продължавал да таи надежда, че Томов ще плати на Берое и той ще се присъедини към ЦСКА. Сагата ще продължи и в сряда, когато от старозагорския клуб се очаква да кажат думата си по казуса. Никой обаче не бива да се изненадва, ако и утре Томов и компания не се издължат на старозагорци.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА