Петата контрола на Берое от подготовката за сезона ще се изиграе утре от 18 часа в Правец. Съперник в нея е Локомотив (София). До този момент момчетата на Петър Хубчев записаха четири победи – над Литекс с 2:0, над Хасково с 3:2, над Монтана с 3:0 и отново със същия резултат над „Левски“ във вчерашната си проверка. Двубоят със столичните "железничари" ще бъде на централния терен от спортния комплекс в Правец.

Днес сутринта играчите на Берое направиха възстановителна тренировка след вчерашната победа. За радост в лагера на тима няма контузени след двубоя с „Левски“. Всички вече насочиха вниманието си към следващата проверка с Локо (Сф) и излязоха конценрирани и с добро настроение на следобедната тренировка, която се проведе на тренировъчната база в Тетевен.

Последната проверка за Берое, преди старта на шампионата ще се проведе в събота срещу ЦСКА в София. Двубоят е насрочен за 17:00 часа. Веднага след него отборът се прибира в Стара Загора и ще се готви на своя стадион до първия мач за първенството срещу Черно море. Очаква се в близките дни да бъде обявена и подробната програма за „А“ група по дни и часове.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка