"Левски" загуби от Берое с 0:3 в контрола, която се игра на стадиона в Правец. Поражението изнерви част от "сините" фенове, които потърсиха сметка от футболисти, треньори и ръководители. В последните секунди Аласан Ндайе от Берое фаулира грубо Владимир Гаджев, на терена настана кратка суматоха, а съдията Георги Йорданов веднага свири края.

Част от "сините" фенове веднага нахлуха на терена и се отправиха към останалите футболисти на "Левски" и Георги Иванов-Гонзо. Спортният директор на клуба проведе разговор с част от тях, след което се прибра в съблекалнята. Ултрасите бяха ядосани и заради безмисления фаул на Ндайе срещу Гаджев в последните секунди. До повече ексцесии не се стигна явно след обещанията на Гонзо, а привържениците се разотидоха.

Малко по-късно стана ясно, че автобусът на Берое е леко пострадал. Счупена е част от пластмасовата основа, която държи едно от страничните огледала на шофьора.

"Феновете с право не са доволни от мача, ние - също. Нормално е след такъв мач да се качим в автобуса и да се приберем в хотела", коментира накратко треньорът на "Левски" Пепе Мурсия.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка