Ненужният в "Левски" Антон Огнянов е в полезрението и на Берое. БЛИЦ разбра, че под Аязмото имат голямо желание да си върнат своя кадър, който беше отписан с лека ръка на "Герена".

Крилото има контракт със "сините" до лятото на 2016 година и от известно време води преговори с ръководството за прекратяването му. За момента обаче двете страни не могат да се споразумеят, тъй като Огнянов иска да получи няколко заплати, полагащи му се по договор. В Берое следят ситуацията със своя юноша и чакат той да скъса с "Левски". Освен това вариант пред крилото от Стара Загора е и бившият му клуб "Ботев" (Пловдив). Както Берое, така и "канарчетата", гарантирали на Огнянов, че ще играе редовно - нещо, което в "Левски" не се случи.

"Сините" го привлякоха от Любимец през миналата зима, но през февруари Антон пострада сериозно. Огнянов отсъства няколко месеца от терените, след като получи тежка контузия на коляното по време на контролна среща с Виктория (Пилзен) и претърпя операция в Австрия. След възстановяването си крилото играеше предимно за дублиращия отбор на "Левски".

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2015