Берое няма да пусне току-така свои футболисти в други отбори. От сигурни източници БЛИЦ разбра какви условия поставя ръководството на клуба от Стара Загора за Иван Горанов, който е желан от Литекс, както и за Пламен Крумов. Вече ви съобщихме, че пред последния има вариант за преминаване в ЦСКА, където очакват най-вече Здравко Илиев. Защитникът Илиев няма проблем да премине от Берое в посока "Армията", тъй като договорът му изтича още сега - на 31 декември.

БЛИЦ разбра, че договорът му няма да бъде подновяван. Крумов обаче е обвързан със старозагорци до края на сезона и за него под Аязмото настояват да получат трансферна сума. Освен това той е ключов играч в състава на Петър Хубчев и вече му е предложено да преподпише.

Под Аязмото все още не са получили оферта за Крумов от ЦСКА или друг клуб, а Берое е предложил доста добри нови условия на играча и се очаква да удължи контракта си.

За Иван Горанов пък старозагорци настояват за 50% от Литекс за бъдещ негов трансфер след време. Ако "оранжевите" не приемат искането на колегите си от Берое, юношата на "Левски" няма да бъде пуснат в Ловеч. Младежкият национал има действащ договор със старозагорци, откъдето са готови да го пуснат в Литекс, но при положение, че след време ще имат приходи от тази сделка.

БЛИЦ разбра още, че Горанов днес е преминал медицински прегледи в Литекс и се е разбрал за личните си условия, но остава водача в класирането в "А" група да приеме условията на Берое за 50% от бъдещ трансфер.