Треньорският щаб на Берое начело с Петър Хубчев усилено търси нов вратар след раздялата с Иван Караджов. БЛИЦ разбра, че един от набелязаните дори вече е бил в Стара Загора за преговори с клубното ръководство. Става въпрос за бившия страж на Лудогорец Емил Михайлов, който в момента пази за Марек. 26-годишният вратар е един от най-стойностните играчи на дупничани, които едва ли ще се спасят от изпадане. Михайлов отсега прави планове за бъдещето си и има голяма вероятност да продължи кариерата си под Аязмото.

През 2011-а той стигна до Лудогорец, но пази в едва 8 мача на клуба от Разград, след което премина през Локомотив (София) и Черно море, за да се озове на стадион "Бончук".

Любопитното е, че Емил Михайлов, известен сред съотборниците си с прякора Буфон, се появил на разговорите в Стара Загора само дни преди мача на Берое с тима му Марек. Въпреки това той пази срещу вероятния си нов отбор и беше наказан три пъти. Два от головете реализира Жуниор Макупу, а другото попадение бе дело на Станислав Костов. Очаква се Михайлов и старозагорци да имат нови разговори. От Берое още не са гарантирали на стража, че ще го привлекат, тъй като имат и други идеи за вратарския пост. В момента на позицията под рамката Хубчев може да избира измежду Благой Макенджиев и юношата Михаил Михайлов.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите