Берое победи ЦСКА с 1:0 в София и направи нещо невиждано - отупа насред столицата не само "армейците", а и "Левски", Славия и Локомотив (Сф) в рамките на един сезон. Така старозагорци станаха едва вторият отбор в историята на "А" група, който бие и четирите гранда в София.

Берое обаче го направиха по-добре - дори не допусна гол. Двата гранда бяха победени от старозагорския тим с по 1:0, докато срещу "белите" и "железничарите" тимът на Петър Хубчев беше още по-убедителен - 2:0 на "Овча купел" и 3:0 в "Надежда".

Досега това бе успял да направи единствено Лудогорец. Това стана през миналия сезон, когато разградчани биха "Левски" и ЦСКА с еднакъв резултат - по 2:0, Славия с 3:0, а най-трудно им бе срещу Локо (Сф) - успех с 2:1. Берое обаче е първият отбор в историята на "А" група, който печели гостуванията си срещу четирите най-големи софийски клуба, без да допусне гол.

Така и Петър Хубчев вече си гарантира място в историята, като първият треньор, който си тръгва с 12 точки от София и нито един инкасиран гол.