Голям залък лапни, голяма дума не казвай. Тази българска поговорка олицетворява прекрасно положението в ЦСКА. Сашо Томов такива залци налапа от началото на годината, такива щуротии бълва през ден, че свят да ти се завие. Втората поредна загуба от началото на пролетта само доказва в какъв батак продължава да се намира ЦСКА. Финансов, ръководен, селекционен и игрови. Поне в едно Стойчо Младенов вероятно е прав. На този отбор са му нужни между три и пет години, за да стъпи на краката си. Да се стабилизира и чак тогава да мисли и мечтае за шампионски титли. Всъщност, господин Томов, вие още ли бълнувате за титла?! Ако е така, явно не осъзнавате на какво дередже е клубът. Вие много по-добре от всички знаете колко е затънал финансово и как през ден се появяват нови и нови задължения. Примката около врата се затяга ежечасно. Въпреки това вие не преставате да говорите за титли и групи на Шампионска лига. Вие наистина ли мислите, че ЦСКА може да стане шампион и да играе в групите на Шампионската лига?! С този състав и при всичко, което се случва в клуба. Ако е така, значи или вие имате розови очила, през които гледате на света около вас, или не разбирате, че ЦСКА е тотален батак.

Селекцията от години се прави на пожар. И по-миналото лято, и миналото, и тази зима. Всички взети до един са свободни агенти, т.е. преведено на уличен език - безработни и отритнати люде, които са останали без отбори. Половината от тях не стават. Привлечените тази зима го доказват още веднъж - Николич прилича повече на ММА-боец, отколкото на голмайстор. Бъркляча може и да е бил добър в контролите, но днес срещу Берое отсъстваше. Фортеш незнайно защо не е в групата, след като според всички е показал уникални качества по време на предсезонната подготовка.

В ЦСКА за пореден път нямат право на никакво оправдание. Днес какво не беше наред?! Може би студеното време, падналия сняг, преспите покрай тъчлинията, съдиите...Може да изброяваме и още, но има ли смисъл?! Нищо не е в състояние да оправдае слабия и тотално безидеен футбол, който практикува отборът от началото на пролетта. Съдията даже даде и дузпа, която Николич пропусна като най-големия аматьор, стреляйки в обсега на вратаря.

Ясно е едно - ЦСКА няма абсолютно никакъв потенциал да стане шампион и да атакува каквито и да било евротурнири. Не и с този състав и при това бедствено положение в клуба. Най-добре е Александър Томов да спре да приказва врели некипели, с които залъгва феновете. А те му вярват и мечтаят за титли и Шампионска лига. Всъщност, мечтите са безплатни, но не се изказват на глас, защото понякога ставаш смешен. А в ЦСКА смешни мечтатели, колкото искаш.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ