Берое води разговори с ЦСКА за привличането под наем на нападателя Калоян Кръстев, както и на халфовете Йоан Бауренски и Митко Митков. Според източници на dsport, преговорите между двата клуба са в напреднала фаза и се очаква да има финално развитие в близките дни.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Новият треньор на ЦСКА Саша Илич ще има последен думата относно бъдещето на Кръстев, Бауренски и Митков и това дали ще се съгласи да ги преотстъпи в Берое. Решението на сръбския специалист трябва да стане ясно най-късно до 15 юни, когато „червените“ заминават за лагера си в Австрия.

Воденият от Петър Хубчев Берое стартира подготовка в понеделник (13 юни). Както е известно, "зелените" спешно се нуждаят от попълнения, след като се разделиха с голяма част от футболистите си след края на сезона. БЛИЦ преди дни информира, че Берое опитва да си върне Иван Караджов. Бившият вратар на ЦСКА днес официално се раздели с ЦСКА 1948 и стана свободен агент

Както вече стана ясно, Митко Митков предстои да мине операция на адукторите, което ще го извади по-продължително от игра и това може да попречи на преминаването му под Аязмото.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022