Треньорският щаб на Берое все по-усилено работи по зимната селекция. БЛИЦ разбра поредните двама футболисти, които Петър Хубчев има желание да привлече в състава си. Специалистът е набелязал Елтон Дош Рейш и Ламжед Шехуди от Локомотив (София). Под Аязмото се надяват да се възползват от финансовите проблеми при "железничарите" и да измъкнат двамата чужденци, които са основни играчи в състава на Димитър Васев. Тунизийският нападател Шехуди вече отбеляза няколко важни гола за Локо (Сф), а Рейш се е понравил на Хубчев с добрите си изяви в защита. Силата на бранителя е на десния бек. Елтон Дош Рейш е роден в Лион, Франция. В професионалната си кариера е играл за Геньон (Фр), Сент Етиен (Фр), Гренобъл (Фр), Аполон Лимасол (Кипър) и Лион-Дюше (Фр).

28-годишният Шехуди пък беше привлечен това лято в Локо (Сф) от Стад Тунизиен и бързо се утвърди на върха на атаката на "железничарите". Таранът реализира 5 гола до момента в "А" група.

Надеждите на клуба от Стара Загора са, че Елтон и Шехуди ще успеят да разтрогнат договорите си с Локо (Сф) заради дължими заплати и ще се навият да преминат в Берое като свободни агенти.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите