ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

БФС ще предприеме важен ход заради оспорваната битка за шампионската титла в efbet Лига. Два мача преди края на сезона ЦСКА води на Лудогорец с една точка и има голяма вероятност крайното класиране да бъде определено в сряда (7 юни), когато „армейците“ играят с Левски, а „орлите“ гостуват на Черно море.

За да има награждаване след последните срещи от шампионата, БФС ще изготви две шампионски купи и два комплекта медали. Единият трофей и половината златни отличия ще бъдат на Националния стадион „Васил Левски“ за третото издание на вечното дерби между Левски и ЦСКА за сезона и ще се очаква евентуалното награждаване на „армейците“. Другата купа и втората половина от шампионските медали ще бъдат на „Тича“, където Лудогорец може да стане държавен първенец за 12-а поредна година при победа над Черно море и издънка на ЦСКА срещу Левски.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Плановете за двете шампионски купи и двата комплекта медали може да бъдат развалени още днес, тъй като „армейците“ може да спечелят титлата за първи път от 15 години, ако запишат домакински успех над ЦСКА 1948, а Левски спечели гостуването си на Лудогорец.

КЛЮЧОВИТЕ МАЧОВЕ В БИТКАТА ЗА ТИТЛАТА ДО КРАЯ НА СЕЗОНА
3 юни, 18:00 часа: ЦСКА – ЦСКА 1948
3 юни, 20:30 часа: Лудогорец – Левски

7 юни, 18:45 часа: Левски – ЦСКА
7 юни, 18:45 часа: Черно море – Лудогорец

КЛАСИРАНЕТО В ПЪРВАТА ШЕСТИЦА

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!