Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Апелативната комисия на БФС заседава днес, като взе решение по жалбата на "Левски" относно наложената солена глоба на клуба в размер на 37 500 лева. Това беше санкцията, която Дисциплинарната комисия наложи на клуба от "Герена" по казуса с издигнатите свастики и фашистки символи в агитката на "сините" при гостуването в Ловеч на 20 април.

Както е известно, БЛИЦ ТV разпространи скандални кадри, които разбуниха духовете не само в България, а и извън пределите на страната ни. Клипчето от агитката на "сините" в Ловеч обиколи Европа, та и останалия свят. Фенове на “Левски” издигнаха плакат с поздрав за рождения ден на Адолф Хитлер и добавиха: “Той беше прав”.

Заради изцепката на част от феновете си, клубът от "Герена" си изпати, като сега ще трябва да плаща сериозна сума глоба. От Дисциплинарната комисия на 23 април обявиха, че на "сините" е наложена санкция в размер на 37 500 лева. Ръководството на "Левски" обжалва, но днес Апелативната комисия не прие аргументите на клуба от "Герена" и иска парите.

Решението на Апелативната комисия:

* Потвърждава решението на Дисциплинарната комисия, с което на ПФК ”Левски” е наложено наказание имуществена санкция в размер на 37 500 лева.

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ