Спортно-техническата комисия на БФС остави без последствие жалбата на Берое за служебна победа срещу Черноморец за мача от IX кръг на "А" група. Берое загуби с 0:1, но след срещата подаде жалба в БФС, тъй като трима футболисти на Черноморец са били без валидни състезателни прегледи преди срещата.

Черноморец са предоставили преди мача на делегата на срещата медицински лист от бургаска клиника, където лекар се е подписал под списък с всички играчи на бургазлии. Проблемът е, че в него фигурират и имената на Стоян Колев, Милчо Ангелов и Станислав Дрянов.

По времето на прегледа обаче Колев бе в Чехия с националния отбор, а Ангелов и Дрянов са летели от Финландия към България след мач на юношеския национален отбор до 19 г. По тази причина от Берое атакуваха списъка като нелегитимен и настояваха за служебна победа.

От Черноморец се аргументираха, че състезателите имат редовни медицински прегледи от националните гарнитури. Те обаче не са подадени надлежно преди мача, което е пропуск в документацията.

Спортно-техническата комисия разгледа случая на свое заседание от 24 октомври, но го отложи до произнасяне на Спортно-медицинската комисия към БФС. В крайна сметка хората от футболната централа са преценили, че създалата се ситуация не е достатъчно сериозна, за да се анулира резултата от мача и не присъдиха служебна победа на Берое.