Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

БФС прави всичко възможно, за да може повече фенове да наблюдават срещата между България и Италия. Първата световна квалификация е на 7 септември (петък) от 21:45 часа на Националния стадион “Васил Левски”. От футболната ни централа са предприели хубава инициатива и в последните няколко дни са разпратили по 150 безплатни билети до фенклубовете на ЦСКА, “Левски”, Локомотив (Пловдив), Пирин (Благоевград) и други. Раздадени са общо около 700-800 пропуска, като с тях има и фенски шалчета. Целта е колкото може повече зрители да присъстват на двубоя с “адзурите”.

Заради наближаващите четири почивни дни, в един от които е двубоят с Италия, късният начален час, а и не толкова убедителното представяне на националите, от БФС правят всичко възможно, за да съберат повече хора за първата квалификация. “Призоваваме всички българи да дойдат на стадиона за първия мач и да подкрепим отбора и Любослав Пенев. Момчетата заслужават доверие, могат да постигнат нещо, сега е моментът да получат подкрепа от всички”, заявиха от БФС пред БЛИЦ.

Цени на билетите за мача с Италия:
Сектор "А": 40 лева.
Сектор "В": 30 лева.
Сектори "Б" и "Г": 10 лева.

Касата пред централния вход на Националния стадион "Васил Левски" на ул. Гурко" работи. В 10 часа в четвъртък (6 септември), ще отворят и останалите каси на стадиона.