ЦСКА може да получи тежък удар преди срещата с Лудогорец след седмица. Дербито между двата лидера е в последния 15-и кръг и ще определи есенния първенец в “А” група. Заради канонадата от бомбички и димки от страна на "червените" фенове по време на мача с Литекс, отборът вероятно ще отнесе наказание от БФС. ЦСКА вече има последно предупреждение след мача с “Левски” заради хвърлена бутилка към Георги Иванов – Гонзо. Следващото наказание трябва да бъде лишаване от домакинство или мач без публика.

В началото на второто полувреме на дербито с Литекс, което ЦСКА спечели с 2:0, съдията Ивайло Стоянов беше принуден да прекрати мача за 4-5 минути. Многобройната агитка на гостите от София обсипаха терена с бомбички, фойерверки, а една ракета попадна в наказателното поле на домакините от Ловеч. Феновете хвърляха бутилки и други предмети, което изнерви Том и бразилецът върна едно от шишетата обратно към трибуните.

Треньорът на ЦСКА Димитър Пенев също намекна за евентуално наказание след успеха над Литекс. "Лошо, дано не ни накажат за тези работи", коментира накратко Стратега./БЛИЦ

untitled2_2.jpg

1_1.jpg