Третото издание на проекта „БГ Футболни проби“ ще се проведе идната събота (18 юни) от 10 часа на стадион "Черноморец" в Бургас. Това съобщи за БЛИЦ организаторът Ивайло Крушарски. 

Бившият вратар преди дни разказа пред БЛИЦ TV за инициативата, насочена към футболисти от различни възрасти - от 8 до 22 години. Тя цели да подпомогне както много футболисти в желанието им да бъдат забелязани от клубове от системата на професионалния и полупрофесионалния футбол, така и на самите отбори да се сдобият с качествени попълнения. 

Пробите в Бургас ще бъдат проследени от скаутски звена на повечето от клубовете от Първа и Втора професионална лига, а същото така и от някои отбори от чужбина - Кристъл Палас, Уест Хям, Уотфорд, Удинезе и др.

Явилите се на събитието ще имат шанса да намерят по-лесно реализация и да бъдат ангажирани в професионалния или полупрофесионалния ни футбол.

 

️Стани част от Най-иновативният проект в България️ Запиши се за участие и стани част от тези които вече намериха своя нов път след участие в БГ Футболни проби ️️️18.06.2022г. Град Бургас ️️️

Публикувахте от БГ Футболни проби в Сряда, 15 юни 2022 г.