Билал Бари е все по-близо до завръщането си в игра. Нападателят на Левски попадна в групата на „сините“ за последните мачове от есента, но не взе участие в тях.

На профила си в „Инстаграм“ в последните дни той показа как протича възстановяването му след тренировка. Французинът с марокански корени минава на процедури с вендузи и акупунктура.

25-годишният нападател се доверява на специалистите в парижка клиника, за която разбрал от страшилището на ММА Франсис Нгану и решил лично да провери ефекта на манипулациите.

Изглежда Билал Бари е доволен от процедурите, които се отразяват добре на дясното му коляно, тъй като то вече издържа на сериозни натоварвания. За това стана ясно от спори, което играчът на Левски сподели на профила си в „Инстаграм“.

Както е известно, Бари е извън игра вече 15 месеца, след като получи контузия, заради която се подложи на няколко операции. Завръщането му в игра постоянно се отлагаше, но сега той ще започне зимната подготовка наравно със своите съотборници.

Играчите на „сините“ се събират на 10 януари и в рамките на три дни ще преминат медицински изследвания. Първата тренировка на отбора е насрочена за 12 януари. Два дни по-късно тимът на Николай Костов заминава за лагер в Белек, където ще изиграе девет контроли.